Back in Business

Laat ik mij even voorstellen: Mijn naam is Chris. Het schijnt dat ik hier nog ergens een blog heb waar ik af en toe wat op publiceer.

Zo, de kerst zit er weer op. Martina heeft de afgelopen dagen moeten werken en ik heb een paar dagen gehad om bij te komen. Dat was ook wel nodig na de drukke maanden voor de kerst en de zware verkoudheid die ik vorige week opliep. Samen hebben we nog 6 dagen vrij en dan mogen we op 2 januari weer aan de slag. Direct vol gas. Dinsdagavond en woensdag naar Milaan voor mijn werk. Dat lijkt leuker dan het is. Vooral vliegveld, hotel, afspraak en weer vliegveld plus de 100 emails als ik weer terug ben op kantoor donderdag.

De komende dagen gaan we nog wat kleine klussen in huis oppakken. Daarnaast ga ik eindelijk ons kasboek afmaken zodat we op 1 januari kunnen beginnen met het bijhouden daarvan.

Ten slotte heb ik nog een nieuwe pagina toegevoegd aan het menu. Een verzameling linkjes die niet specifiek in de blogroll thuishoort. Mijn persoonlijke startpagina die ik in de komende maanden verder zal uitbreiden of aanpassen.

Geniet van jullie vrije dagen (indien aanwezig) en vanaf volgende week zal ik jullie weer bestoken met nieuwe berichten 😉

10 gedachten over “Back in Business

  • Geen probleem Merel,

   Leuke initiatieven voeg ik toe aan mijn blogroll!

 1. Milano… che bella città. Jammer dat je weinig tijd hebt daar. Toch klinkt het wel stoer hoor. Voor het werk naar Milaan. Ik kom niet verder dan naar een pand in de binnenstad hahaha.

  Geniet nog even samen. Hopelijk ben je snotvrij nu.

  • Dit soort tripjes is gelukkig/helaas maar enkele keren per jaar. Ze vreten tijd en het reguliere werk blijft zich opstapelen. Volgende keer eens kijken of ik iets op een vrijdag kan regelen en nog 2 nachten zelf een hotel kan boeken 😉

  • Welkom bij de club van financiële bloggers die iets minder moeten rennen vliegen duiken varen opstaan en weer doorgaan.

Reacties zijn gesloten.