Te gast in de Goed met Geld Podcast

Afgelopen januari begonnen Arjan van stoppenvoormijnvijftigste.nl en Bas van FireTheBoss.eu de Goed met Geld Podcast. Een Nederlandstalige podcast over omgaan met geld, financieel bewustzijn en vele verwijzingen naar FIRE. Een superleuk initiatief, want er zijn naast de Rijker Leven Podcast maar weinig Nederlandstalige podcasten op dit gebied.

Bijna drie weken geleden werd ik op zaterdagmorgen door Bas en Arjan geïnterviewd over mijn jacht naar HOT. Netjes vooraf de vragen gekregen, zodat ik mij goed kon voorbereiden. Vijf minuten voor de opname kwam ik er achter dat de browser op mijn telefoon de link naar de geplande opname niet kon openen. Fruitige laptop erbij en even de Chrome browser installeren. Vastlopende computer! Stress!! Snel een berichtje. Opnieuw opstarten, weer vastlopen. Voor een tweede, derde en zelfs vierde keer opnieuw starten. Daar zit je dan met je mooie acht jaar oude fruitige laptop…. Vier jaar geleden de laatste systeemcrash en nu dus weer.

Windows laptop van Martina gepakt. Grrrrrrr, uit principe kwestie. Ik blijf een Apple-fanboy. Headset erin en gelukkig, die deed het. We waren inmiddels 25 minuten verder. De heren hadden engelen geduld en mijn stresslevel zat ver voorbij de zevende hemel op de Highway to Hell.

Het resultaat van het interview is hier te beluisteren. Vergeet je niet te abonneren via iTunes of Spotify, en een mooie review achter te laten. Daar werken beiden heren hard aan!

4 gedachten over “Te gast in de Goed met Geld Podcast

  1. Supergaaf Chris, ik heb hem vanmorgen op het fietsje beluisterd, de rit ging lekker vlot voorbij. Mooi interview, goed gedaan!

    • Dank je wel! 😊 Goed voorbeeld, doet goed volgen. 😉

Reacties zijn gesloten.