Van FIRE meetup naar Financial Xperience

In oktober 2016 kwamen voor de eerste keer 16 financieel bewuste bloggers en FIRE enthousiastelingen bij elkaar om ideeën uit te wisselen. Dit groeide uit tot FIRE meetups waar iedere keer 40 tot 50 bezoekers op af kwamen. Met een groep van zes (non) bloggers kwamen wij maanden geleden al bij elkaar en besloten dat we onze opgedane kennis en ideeën met een grotere groep wilden delen.

Spekvet, Susanna, Daphne, Adine, Michiel en ik creëerden de Financial Xperience: De reis naar HOT of FIRE in Nederland en België. Inspiratie opdoen, kennis vergaren en gelijkgestemden ontmoeten.

Vandaag lanceren wij FIN-X 2019 en onze eerste grote meetup op zaterdag 21 september. De locatie is de theater zaal van Parnassos, het cultureel centrum van de Universiteit Utrecht.

Indien je belangstelling hebt, kun je ons hier vinden.

 

 

8 gedachten over “Van FIRE meetup naar Financial Xperience

 1. Je nieuwe site ziet er mooi uit.. Wel ga ik eerst even berekenen wat die €29,50 over 10 jaar zou zijn als ik het zou investeren.. 😉

  • Dank je wel! En daar hebben ze zakgeld voor uitgevonden 😉

 2. Goed dat jullie het stokje overnemen! Dit is de tweede bijeenkomst op rij in Utrecht, gaan er in de toekomst ook zuidelijke meetings komen?

  • Waarschijnlijk blijven we i.v.m. de centrale ligging in Nederland voorlopig de grote evenementen in Utrecht houden.
   Kleinere borrels zullen hier en daar wel lokaal worden georganiseerd.

   En het staat je natuurlijk vrij om zelf iets te regelen.
   Vorig jaar had ik zelf een borrel in Zwolle georganiseerd. Daar kwamen ook 44 man “een bakkie doen”

Reacties zijn gesloten.