FAQ

Inhoud en stijl

De stijl die ik zoek in mijn blog posts is zeker niet braaf. Soms op het randje, soms erover. Voel je alsjeblieft niet beledigd en maak van je hart geen moordkuil. De belangrijkste motivatie: Humor, voor mij zaken inzichtelijk krijgen en hopelijk jou aan het denken zetten. Past deze stijl niet bij jou? Even goede vrienden. Hier scheiden onze wegen.

Reageren

 Reageren kan zonder tussenkomst van mij. Jij bent oud en wijs genoeg om zelf te bepalen wat je schrijft. Uiteraard behoud ik mij het recht voor om reacties te verwijderen indien deze in de categorie spam of trollen vallen.

Krijg je een foutmelding dat het niet mogelijk is om een reactie te plaatsen? Vervelend, maar het is alleen mogelijk om te reageren vanuit Scandinavië, west Europa en delen van zuid Europa. Ik heb geen zin in oost Europese hackers of Chinese virussen.

Advies en verantwoordelijkheden

Ondanks dat ik mijn uiterste best doe, kan het gebeuren dat er fouten en onjuistheden in de blogteksten voorkomen. De blogs zijn mijn gedachten en perceptie. Ik accepteer dan ook geen enkele aansprakelijkheid indien de inhoud van mijn blog enige schade van welke aard veroorzaakt. Ik ben geen financieel adviseur, arts, psycholoog, taalkundige, jurist of andere deskundige. Gebruik je gezond verstand en onthoud: Vertrouwen is goed, controleren is beter.

Copyright

De afbeeldingen op deze blog zijn mijn eigendom of rechten vrij verkregen. Het gebruik van deze afbeeldingen mag alleen na schriftelijke toestemming van mij. Ben je van mening dat één van de rechten vrije afbeeldingen in jouw bezit is of oneigenlijk wordt gebruikt? Dan graag zo spoedig mogelijk een onderbouwde reactie.

Het is vrij om de teksten op dit blog privé te gebruiken of naar door te verwijzen op eigen niet-commerciële media. Onder voorbehoud van bronvermelding en een kort bericht ter kennisgeving.

Commercieel gebruik van enige inhoud van deze blog is uitdrukkelijk verboden zonder vooraf afgesloten overeenkomst. Als jij er wat aan verdient, dan wil ik met je meedelen.

Acquisitie

Acquisitie in enige vorm wordt niet op prijs gesteld. Aan de deur wordt niet gekocht, Ik ben een atheïstische ongevoelige klootzak die nooit doneert. Er zitten al 2 Nigeriaanse prinsen in de schoonfamilie. Ik ben voor alles verzekerd en plaats ook niet voor een paar tientjes jouw ingezonden mededeling.

Linken naar elkaars blogs zijn de enige uitzonderingen die ik wil maken. Zie ook de link pagina.