Een update van de blogroll

Afgelopen dagen heb ik de blogroll weer van nieuwe updates voorzien. Geld voor Nop en Two Pennies verwijderd, en onder andere Finance Fitgirl en Finance Monkey toegevoegd. Daarnaast ook enkele Youtube kanalen van tiny houses toegevoegd.

Ik heb nog geen plugin draaien om de meest recente berichten bovenaan in de lijst te plaatsen. Voor een gemakkelijke plugin die dat kan regelen, (in combinatie met mijn WordPress thema Twenty Seventeen) houd ik mij aanbevolen.

Heb je nog ideeën voor andere financiele of consuminder blogs? Svp een berichtje in de reacties.

13 gedachten over “Een update van de blogroll

 1. Ha Chris,
  Ik lees zelf heel graag bij een Engelse dame (alleenstaande ouder met twee tienerzoons en een demanding job in de financiële sector) die heel realistisch haar pad naar FI beschrijft.

  https://firethe9to5.com/

  • Hoi Cleo,

   Ziet er goed uit en direct toegevoegd. Dank je wel voor de tip!

  • Blijft lastig hoor goede plugins vinden.
   Volgende week laptop mee? kunnen we vergelijken.

  • Ja, die ben ik ook tegengekomen. Zal binnenkort eens testen of deze met mijn thema werkt.
   Ook jij bedankt voor de tip!

 2. Ik gebruik ook RSS Blogroll. Beetje verouderd maar werkt nog prima, al zag ik ‘onder de motorkap’ wel wat foutmeldingen, maar daar merkt de gebruiker niks van. Good Blogroll plugins are very hard to find… Ik heb een paar weken nog weer eens een verkenning gedaan, maar niets beters kunnen vinden dan RSS Blogroll.

  • Lonneke, jij, ik. Bevestiging dat we naar hetzelfde opzoek zijn. Ben ik eigenlijk wel benieuwd welke Hypotheekweg gebruikt?

  • Een supermooie plugin Joost. Beter goed gejat dan slecht bedacht. ik ga erover nadenken. $15 is een redelijk bedrag en een hobby mag geld kosten

Reacties zijn gesloten.